Aktiviteetteja ja palveluja lähialueella

Vilkaharjun luontopolku

Vilkaharjun luontopolun lähtöpaikka on 2 km:n päässä. Luontopolku esittelee alueen komeaa harjuluontoa, sen eläimistöä ja kasvistoa, geologiaa ja historiaa. Luontopolun varrella on yksi Suomen suurimpia siirtolohkareita. Polku on kaksiosainen. I osan pituus on n. 3,1 km ja II osan n. 3,6 km. Kummankin osan voi kiertää erikseen. Poluilla on opastauluja. Lisää tietoa poluista on ns. lähtötaululla, joka sijaitsee Hopeasaareen lähtevän tienhaaran kohdalla parkkiaukiolla.

Ainutlaatuinen harjuluonto

Vilkaharju on maisemallisesti, geologisesti ja metsäluonnoltaan merkittävä harjualue Saimaan vesistöjen reunustamana. Luonnonsuojelualueena se on ollut vuodesta 1978.Vilkaharjun luonnossa on helppo patikoida, retkeillä sekä talvisin hiihtää tai liikkua lumikengillä. Vilkaharju on yksi Saimaa Geopark -kohteista.

Kalastus

Saimaan vesistö antaa mahtavat mahdollisuudet kaikenlaiseen kalastukseen.

Melonta

Juvan ja Sulkavan välinen Oravareitti on perhemelontaan sopiva kanoottireitti. Reitin pituuus on noin 57 km. Huvilalla on myös kanootti.

Soutu

Sulkava on kuuluisa soutupitäjä. Mökin varustukseen kuuluvalla soutuveneellä voi tehdä retkiä lähialueelle.

Frisbeegolf

Sulkavan keskustassa (etäisyys 6,5 km) liikuntahallin ympäristössä on ilmainen Frisbeegolf-rata. Kiekkoja voi vuokrata Sulkavan kirjastosta, osoite Etelätuvantie 1.

Laskettelu

Laskettelukeskus  Ruunarinne  Savonlinnassa (35 km).
Hasamäki (30 km)

Hiihto

Sulkavalla on hyvin hoidettu latuverkosto, johon voit tutustua täällä. Myös jäälle tehdään latuja mahdollisuuksien mukaan.