Huvila Saimaan rannalla

Suuri ja viihtyisä Villa Kukkapää sijaitsee Etelä-savossa, Sulkavalla. Vuokrakohde soveltuu suuremmallekin perheelle, pienille ryhmille tai vaikka kahdelle perheelle, jotka viettävät lomaa yhdessä. Myös oopperavieraat ovat perinteisesti yöpyneet Villa Kukkapäässä. Tämä historiallinen huvila on kunnostettu ja varusteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Villa Kukkapäässä on erityisen hienoa suuri saunarakennus aivan Saimaan rannalla. Terassilta on laituri yli hiekkarannan uimasyvyiseen veteen saakka. Saunarakennuksessa on oma keittiö ja oleskelutilaa sekä mahdollisuus majoittua.

Saunassa on kaksi erilaista kiuasta. Aito-kiuas on puulämmitteinen, jonka antamat löylyt ovat aina elämys. Sähkökiukaalla saat saunan nopeasti ja helposti lämpimäksi. Omaa uimarantaa on 200 metrin leveydeltä.

20 000 m2:n tontilla on mm. ruohokenttä sulkapallon ja lentopallon pelaamista varten. Villa Kukkapäässä on myös monta muuta paikkaa nauttia luonnonrauhasta, kuten huvimaja ja terassi järvinäköalalla.

Untitled

Hieno paikka viettää juhannusta isommallakin porukalla! Hyvä varustelutaso, tyylikkäästi sisustettu päärakennus, pitkä oma ranta ja viihtyisä rantasauna.

Jere T

Kesäkuu 2017

Untitled

Keittiössä moderni ja kattava varustelu kauniit ja tilavat huoneet isolle porukalle rantasaunalla pehmeät löylyt (aitokiuas) hyvä hiekkaranta ja laituri

Timo L

Marraskuu 2017

Untitled

Tilava ja mukava mökki, toimii myös lapsiperheen käytössä. Puilla lämmitettävä sauna aivan huippu, lapsetkin pääsivät lämmittelemään ranta- ja vesileikkien välissä. Rauhallinen ympäristö ja maisemat upeat. Omistaja tosi mukava ja tarvitsemamme pinnasänky ja syöttötuoli saatiin pikaisella aikataululla.

Eila L

Heinäkuu 2018

Untitled

Kaikki tilat olivat viihtyisiä ja siistejä. Keittiö tosi hyvin varustettu ja olohuone iso ja viihtyisä. Hieno pelikenttä, hieno uimaranta.

Aila K

Heinäkuu 2019

Untitled

Lomakohde oli isolle perheellemme lasten ja lastenlasten kanssa täydellinen. Paikassa oli huomioitu pieniäkin yksityiskohtia mitä lomalla voi tarvita. Aktiviteettejakin oli reilusti tarjottuna niitä haluaville. Kaikki toimi hyvin ja jopa ruokajätteen kompostointi oli huomioitu. Lomaluksusta oli, että sängytkin olivat hyvät nukkua. Ihana lomakohde!

Nora L

Heinäkuu 2019

Untitled

Huvilan sijainti ja varustelu on loistava. Parasta tietenkin on upea hiekkaranta ja saunomismahdollisuus aivan rannassa. Pienten lasten kannalta tällainen mahdollisuus on ainutlaatuinen. Myös me aikuiset viihdyimme rannassa. Ulkona pystyi tekemään monenlaisia muitakin asioita; vaikkapa veneilemään tai pyöräilemään.
Huvilassa on mm. korkeatasoinen astiasto, mikä meillä olikin ahkerassa käytössä joka ilta, kun nautimme illallista. Huvilassa on erinomaisesti tilaa isollekin joukolle ja erityiskiitokset annamme todella hyvistä sängyistä! Kohdetta voi lämpimästi suositella – on hintansa arvoinen.

Maarit W

Heinäkuu 2020

Untitled

Hyvä varustetaso ja hyvin tilaa isollekin perheelle.Saunassa leppoisat löylyt.Lyhyt matka Sulkavan keskustan kauppoihin.Pihan alueella tilaa lasten leikkiä.

Merja M

Joulukuu 2020

Untitled

Päällimmäinen mieleen jäänyt ominaisuus tässä mökissä on sen toimivuus. Täällä on selvästi asuttu ja samalla laitettu pienet yksityiskohdat paikoilleen. Päärakennus on kodikkaampi kuin mitä kuvista välittyi. Saunarakennus on sekin tilava ja viihtyisä. Tällä mökillä on todella tilaa hengittää sekä sisä- että ulkotiloissa.

Jani K

Huhtikuu 2021