Huvila Saimaan rannalla

Suuri ja viihtyisä Villa Kukkapää sijaitsee Etelä-Savossa, Sulkavalla ja tarjoaa korkeatasoiset puitteet lomallesi. Tämä historiallinen huvila on kunnostettu ja varusteltu nykypäivän tarpeisiin. Vuokrakohde soveltuu sekä pienille että suurille ryhmille ja on erityisen kätevä esimerkiksi oopperavieraille Savonlinnan läheisyyden ansiosta.

Villa Kukkapäässä on suuri saunarakennus aivan Saimaan rannalla. Omaa loivaa, lapsiystävällistä hiekkarantaa on yli 200m. Saunassa on kaksi kiuasta, nopea sähkökiuas ja puulämmitteinen, elämyksellinen Aito-Kiuas. Saunarakennuksessa on majoitustilan lisäksi oma keittiö ja oleskelutilaa.

20 000 m2:n tontilla on mm. ruohokenttä sulkapallon ja lentopallon pelaamista varten. Lomaasi helpottamaan voit tilata ruoat valmiiksi cateringpalvelusta, ja uusia kokemuksia kaipaaville on tarjolla esimerkiksi kalastusmatkoja ja kirkkovenevuokrausta

Ohjevideo huvilan tulisijojen käytöstä

Jenni V.

Pidettiin isolla perheporukalla oikein onnistunut loma Sulkavalla. Paikka oli kaikin puolin toimiva. Keittiössä löytyi kaikki tarpeellinen. Kaivovesi on todella raikasta. Hellettä piisasi, mutta sisätilat pysyi siedettävinä. Tontti on todella mainio lapsen ja koirien kanssa temmellykseen. Luontopolkuja löytyy lähistöltä sekä Linnavuoren maisemapaikka. Sulkavan kirkonkylä on ihan vieressä. Ranta on upea. Sielu lepää saimaan rannalla. Illalla paarmat ajaa sisätiloihin, päivällä ne eivät häiritse. Olimme heinäkuun puolivälissä ja levää ilmestyi vierailumme aikana rantaan, mutta onneksi katosi saman päivän aikana. Kannattaa kuitenkin tarkistaa tilanne päivittäin mikäli lapsia ja koiria on mukana. Tulemme varmasti uudestaan, sen verran mukava paikka.

Jenni V

Heinäkuu 2021

Untitled

Erinomainen paikka kaiken kaikkiaan. Hieno historiallinen huvila, mahtava sauna kahdella kiukaalla, suuri aurinkoinen tontti ja upea hiekkaranta. Paljon urheiluvempaimia ja lentopallokenttä. Ehdottomasti viiden tähden paikka. Tullaanko takaisin? Kyllä varmasti

Tero J

Kesäkuu 2021

Untitled

Meidän tarkoitukseen sopivat ja viihtyisät tilat, kolme sukupolvea oli paikalla.

Markku K

Toukokuu 2021

Untitled

Päällimmäinen mieleen jäänyt ominaisuus tässä mökissä on sen toimivuus. Täällä on selvästi asuttu ja samalla laitettu pienet yksityiskohdat paikoilleen. Päärakennus on kodikkaampi kuin mitä kuvista välittyi. Saunarakennus on sekin tilava ja viihtyisä. Tällä mökillä on todella tilaa hengittää sekä sisä- että ulkotiloissa.

Jani K

Huhtikuu 2021

Untitled

Hyvä varustetaso ja hyvin tilaa isollekin perheelle.Saunassa leppoisat löylyt.Lyhyt matka Sulkavan keskustan kauppoihin.Pihan alueella tilaa lasten leikkiä.

Merja M

Joulukuu 2020

Untitled

Huvilan sijainti ja varustelu on loistava. Parasta tietenkin on upea hiekkaranta ja saunomismahdollisuus aivan rannassa. Pienten lasten kannalta tällainen mahdollisuus on ainutlaatuinen. Myös me aikuiset viihdyimme rannassa. Ulkona pystyi tekemään monenlaisia muitakin asioita; vaikkapa veneilemään tai pyöräilemään.
Huvilassa on mm. korkeatasoinen astiasto, mikä meillä olikin ahkerassa käytössä joka ilta, kun nautimme illallista. Huvilassa on erinomaisesti tilaa isollekin joukolle ja erityiskiitokset annamme todella hyvistä sängyistä! Kohdetta voi lämpimästi suositella – on hintansa arvoinen.

Maarit W

Heinäkuu 2020

Untitled

Kaikki tilat olivat viihtyisiä ja siistejä. Keittiö tosi hyvin varustettu ja olohuone iso ja viihtyisä. Hieno pelikenttä, hieno uimaranta.

Aila K

Heinäkuu 2019

Untitled

Lomakohde oli isolle perheellemme lasten ja lastenlasten kanssa täydellinen. Paikassa oli huomioitu pieniäkin yksityiskohtia mitä lomalla voi tarvita. Aktiviteettejakin oli reilusti tarjottuna niitä haluaville. Kaikki toimi hyvin ja jopa ruokajätteen kompostointi oli huomioitu. Lomaluksusta oli, että sängytkin olivat hyvät nukkua. Ihana lomakohde!

Nora L

Heinäkuu 2019

Untitled

Tilava ja mukava mökki, toimii myös lapsiperheen käytössä. Puilla lämmitettävä sauna aivan huippu, lapsetkin pääsivät lämmittelemään ranta- ja vesileikkien välissä. Rauhallinen ympäristö ja maisemat upeat. Omistaja tosi mukava ja tarvitsemamme pinnasänky ja syöttötuoli saatiin pikaisella aikataululla.

Eila L

Heinäkuu 2018

Untitled

Keittiössä moderni ja kattava varustelu kauniit ja tilavat huoneet isolle porukalle rantasaunalla pehmeät löylyt (aitokiuas) hyvä hiekkaranta ja laituri

Timo L

Marraskuu 2017

Untitled

Hieno paikka viettää juhannusta isommallakin porukalla! Hyvä varustelutaso, tyylikkäästi sisustettu päärakennus, pitkä oma ranta ja viihtyisä rantasauna.

Jere T

Kesäkuu 2017